Veel gestelde vragen

Levering

Het de kosten van het leveren en ophalen zijn inbegrepen bij de prijs van het abonnement. Er zitten dus geen extra kosten verbonden aan een wissel!

Dit is mogelijk! Onze winkel is op woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00 en op zaterdag van 09:30-15:00. Wil je onze winkel buiten de openingstijden bezoeken, geef ons dan een berichtje of er andere mogelijkheden zijn.

Aan het begin van de laatste maand van je gekozen looptijd (3, of 12 maanden) sturen we jou een bericht dat je een nieuw boeket mag uitkiezen op de website. Zodra je dit hebt gedaan nemen we weer contact op om een wisselmoment in te plannen.

Jazeker! Als jouw boeket als verrassing of cadeautje besteld is

pakken we het passend voor de gelegenheid voor je in. Het is belangrijk dat je aangeeft dat je het boeket ingepakt wil hebben zodra wij contact opnemen voor het afspreken van de levering.

Facturering

De abonnementen worden automatisch verlengd, maar na het eerste jaar zijn ze maandelijks opzegbaar. Wanneer je het abonnement wil stopzetten maken we een afspraak om het laatste boeket op te halen

Boeketten

Helaas zijn zijden boeketten niet geschikt om buiten te bewaren. Dit komt vooral omdat ze niet tegen water kunnen. Daarnaast kunnen fijnstof en pollen in de lucht buiten ook schade aanrichten aan de boeketten. De boeketten zijn wel geschikt om bij een raam of in een afgesloten serre te staan.

Op het moment dat er schade ontstaat aan het boeket of de vaas is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt. We kijken dan samen naar een oplossing.

In principe heeft een zijden boeket geen verzorging nodig. Ze blijven het mooist als je er zo veel mogelijk van af blijft! Ze mogen absoluut niet met water in aanraking komen, dus als ze onverhoopt toch een beetje stoffig zijn geworden kan je ze het beste afdoen met een droge doek.

Over ons

Dit kan in de vorm van een cadeaubon! Deze schaf je aan via de knop op onze website. De ontvanger kan dan een account aanmaken en een boeket uitkiezen om het abonnement te starten.

Wij geloven dat zijden bloemen een meer milieuvriendelijke oplossing zijn voor het opfleuren van je ruimtes dan echte bloemen. Echte bloemen worden vaak over de hele wereld in kassen gekweekt, dit proces zorgt voor veel energieverbruik en lichtvervuiling. Ook het vervoer van echte bloemen heeft veel voeten in de aarde. Gekoeld en donker transport is hiervoor nodig.

De echte bloemen blijven thuis maar een paar dagen mooi, en dan begint het hele productieproces weer opnieuw. Zijden bloemen blijven jaren lang mooi, hierdoor hoeven er minder geproduceerd te worden. Hiernaast zijn ze veel compacter en simpeler te vervoeren. Zijden bloemen zijn zeker geen perfecte, utopische oplossing, maar wij geloven dat alle beetjes helpen.

Onze boeketten zijn momenteel alleen te huur via onze

abonnementen.