Wie is Marieke?

Marieke heeft al meer dan 25 jaar ervaring als bloemist. Na lang bij een bloemist gewerkt te hebben, laat ze nu haar creativiteit los in haar eigen zaak!

Onze winkel is elke woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:30 tot 17:00, zaterdag van 09:30-15:00 en is de rest van de week op afspraak te bezoeken. De koffie staat altijd klaar, hopelijk tot snel!

Onze missie

Krijg Kleur is gestart om personen en bedrijven een duurzame en onderhoudsvriendelijke bloemenoptie te bieden.

  • Veel mensen houden van bloemen en planten, maar merken na aanschaf dat het onderhoud minder makkelijk is dan in eerste instantie gedacht. Dure, verse boeketten verwelken na een aantal dagen en laten een vieze vaas achter. Kamerplanten worden langzaam dor en droog en na een tijdje blijft er een lege pot over.
  • Met zijden bloemen bestrijdt Krijg Kleur de verspilling van deze planten en de grondstoffen die worden verbruikt bij het groeien en verspreiden van verse bloemen.

KRIJGKLEUR

Waarom zijden bloemen?

Wij geloven dat zijden bloemen een meer milieuvriendelijke oplossing zijn voor het opfleuren van je ruimtes dan echte bloemen. Echte bloemen worden vaak over de hele wereld in kassen gekweekt. Dit proces zorgt voor veel energieverbruik en lichtvervuiling. Ook het vervoer van echte bloemen heeft veel voeten in de aarde. Gekoeld en donker transport is hiervoor nodig. De echte bloemen blijven thuis maar een paar dagen mooi, en dan begint het hele productieproces weer opnieuw. Zijden bloemen blijven jaren lang mooi, hierdoor hoeven er minder geproduceerd te worden. Ook zijn ze veel compacter en simpeler te vervoeren. Zijden bloemen zijn zeker geen perfecte, utopische oplossing, maar wij geloven dat alle beetjes helpen.

Pakketten